diponjèni

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diponjèni
Lingga: (ponjèn)
ak

  1. dilêbokake ing ponjèn;
  2. ent dilêbokake ing ati (tmr. kawruh).








Kata kunci/keywords: arti diponjèni, makna diponjèni, definisi diponjèni, tegese diponjèni, tegesipun diponjèni
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.