dipukul

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

dipukul
Lingga: (pukul)

  1. êngg digêbug;
  2. br ditêmpuh, disêrang (ing prang);
  3. êngg dikênakake pajêk lsp;
  4. pc diapusi, diblithuk;








Kata kunci/keywords: arti dipukul, makna dipukul, definisi dipukul, tegese dipukul, tegesipun dipukul
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org