disarawèdèkake

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

disarawèdèkake
Lingga: (sarawèdi)

  1. digosokake (tmr. intên);
  2. ditêpsirake, ditakokake rêgane lsp. (ent disêmantakake).







Kata kunci/keywords: arti disarawèdèkake, makna disarawèdèkake, definisi disarawèdèkake, tegese disarawèdèkake, tegesipun disarawèdèkake

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.