ditangani

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

ditangani
Lingga: (tangan)
krama/ngoko

diasta ki

  1. ditandangi dhewe;
  2. dipulasara, dipilara;








Kata kunci/keywords: arti ditangani, makna ditangani, definisi ditangani, tegese ditangani, tegesipun ditangani
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org