diulêri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diulêri Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦸ (u) ()ꦫꦶ (ri)
Lingga: (ulêr)

  1. dicolongi (diunthêt, diapusi) saka sathithik;








Kata kunci/keywords: arti diulêri, makna diulêri, definisi diulêri, tegese diulêri, tegesipun diulêri
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.