Menyang kontèn

diulungake êndhase digondhèli buntute

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

diulungaké endhasé digondhèli buntuté Aksara Jawa: ꦢꦶꦲꦸꦭꦸꦁꦔꦏꦺꦲꦼꦤ꧀ꦝꦱ꧀ꦱꦺꦢꦶꦒꦺꦴꦤ꧀ꦝꦺꦭ꧀ꦭꦶꦧꦸꦤ꧀ꦠꦸꦠ꧀ꦠꦺ (diulungake êndhase digondhèli buntute)
Lingga: (endhas)

  1. pr mènèhaké apa-apa lairé lila, nanging ing batin owel.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti diulungake êndhase digondhèli buntute, makna diulungake êndhase digondhèli buntute, definisi diulungake êndhase digondhèli buntute, tegese diulungake êndhase digondhèli buntute, tegesipun diulungake êndhase digondhèli buntute

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.