diunggahi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diunggahi
Lingga: (unggah)

  1. dijulukake (digawa, disodhokake lsp) mêndhuwur;
  2. ent dilawan lan dipadoni tmr. rêmbugan lsp;
  3. (utawa diunggah-unggahi) ditêkani ing wong wadon njaluk supaya diêpèk bojo;








Kata kunci/keywords: arti diunggahi, makna diunggahi, definisi diunggahi, tegese diunggahi, tegesipun diunggahi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.