unggah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

unggah Aksara Jawa: ꦲꦸ (u) (ng) (ga) (h)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko unggah
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

obah mêndhuwur;








Kata kunci/keywords: arti unggah, makna unggah, definisi unggah, tegese unggah, tegesipun unggah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.