diuthut(-i)

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

diuthut(-i)
Lingga: (uthut)
krama/ngoko

  1. dibêsèt (dilolosi) godhonge kang katut ing wulèn (tmr. pari);
  2. dicolong dipêthiki (pari ing sawah);
  3. diiyat, dibukak sathithik (tmr. kêrtu, uga ent).








Kata kunci/keywords: arti diuthut(-i), makna diuthut(-i), definisi diuthut(-i), tegese diuthut(-i), tegesipun diuthut(-i)
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.