doh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

doh Aksara Jawa: ꦢꦺꦴ (do) (h)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko doh
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dawaning antara (panggonan siji lan sijine)









Kata kunci/keywords: arti doh, makna doh, definisi doh, tegese doh, tegesipun doh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.