doh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

doh Aksara Jawa: ꦢꦺꦴꦃ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko doh
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dawaning antara (panggonan siji lan sijine)









Kata kunci/keywords: arti doh, makna doh, definisi doh, tegese doh, tegesipun dohBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=doh&oldid=52315"