duga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

duga Aksara Jawa: ꦢꦸ (du) (ga)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko duga
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

, kira, pangira;









Kata kunci/keywords: arti duga, makna duga, definisi duga, tegese duga, tegesipun duga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.