durung

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

durung Aksara Jawa: ꦢꦸ (du)ꦫꦸꦁ (rung)

ngoko
Krama durung
Ngoko durung
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dèrèng

krama
Krama durung
Ngoko durung
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

isih kurang karo mangsane (kaanan, tindak, lêlakon) kang dituju, kb wis; upama
durung tau, durung matêng, durung bisa.


Fairytale down blue.png Tembung andhahan






Kata kunci/keywords: arti durung, makna durung, definisi durung, tegese durung, tegesipun durung

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.