eling

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

eling

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko eling
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. (utawa kaèlingan
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko eling
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

kaèngêtan

krama
Krama eling
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) pangangên-angên;

  1. mangêrti manèh marang prakara sing wis lawas;
  2. ora lali;
  3. ent ngrumangsani, wêruh marang kaanane dhewe lsp;








Kata kunci/keywords: arti eling, makna eling, definisi eling, tegese eling, tegesipun eling
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.