enak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

enak

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko enak
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. mirasa (tmr. panganan lsp);
  2. pc kêna dipangan;
  3. pc nyênêngake pangrasa (tmr. swara, ambu lsp);
  4. êngg kêpenak;
  5. (enak atine) pc sênêng, ora susah







Kata kunci/keywords: arti enak, makna enak, definisi enak, tegese enak, tegesipun enak

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.