Menyang kontèn

etung

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

étung

ngoko
Krama etung
Ngoko etung
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. disumurupi cacahé (kèhé), diwilang;
  2. (ut}} étungan) kawruh (piwulang) bab nyumurupi kèhing barang lsp;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti etung, makna etung, definisi etung, tegese etung, tegesipun etung

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.