gêdhang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêdhang Aksara Jawa: ꦒꦼ () (dha) (ng)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko gêdhang
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning wit sarta wohe jênênge warna-warna, upama gêdhang kêpok, gêdhang raja, gêdhang gêndruwo lsp;









Kata kunci/keywords: arti gêdhang, makna gêdhang, definisi gêdhang, tegese gêdhang, tegesipun gêdhang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org