gêdhang-ayu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêdhang-ayu Aksara Jawa: ꦒꦼ () (dha) (ng) (ha)ꦪꦸ (yu)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko gêdhang-ayu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

gêdhang isih wutuh dianggo slamêtan.









Kata kunci/keywords: arti gêdhang-ayu, makna gêdhang-ayu, definisi gêdhang-ayu, tegese gêdhang-ayu, tegesipun gêdhang-ayu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org