Menyang kontèn

gêguyon

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

geguyon ꦒꦼ (ge^)ꦒꦸ (gu)ꦪꦺꦴ (yo)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (guyu)

  1. padha seneng-seneng genti ngguyu;
  2. sembranan ora temenan







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti gêguyon, makna gêguyon, definisi gêguyon, tegese gêguyon, tegesipun gêguyon

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.