guyu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

guyu Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu)ꦪꦸ (yu)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko guyu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wêtune rasa bungah (sênêng) sing kawahya ing cangkêm;








Kata kunci/keywords: arti guyu, makna guyu, definisi guyu, tegese guyu, tegesipun guyu

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.