guyu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

guyu Aksara Jawa: ꦒꦸꦪꦸ

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko guyu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wêtune rasa bungah (sênêng) sing kawahya ing cangkêm;









Kata kunci/keywords: arti guyu, makna guyu, definisi guyu, tegese guyu, tegesipun guyuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org