gêmak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêmak Aksara Jawa: ꦒꦼ () (ma)ꦏ꧀ (k)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko gêmak
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning manuk sing diêdu sing lanang jênênge bênce;









Kata kunci/keywords: arti gêmak, makna gêmak, definisi gêmak, tegese gêmak, tegesipun gêmak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.