gêmati

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gêmati Aksara Jawa: ꦒꦼ () (ma)ꦠꦶ (ti)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko gêmati
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pc gumati

Kacocogna karo gati.








Kata kunci/keywords: arti gêmati, makna gêmati, definisi gêmati, tegese gêmati, tegesipun gêmati
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org