gadhèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gadhèn

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko gadhèn
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. barang sing digadhe;
  2. sugiyan digadhèkake;
  3. cêkêlan ing gadhean, upama jaritku isih ana ing gadhèn
Kacocogna karo
  • gadhe.








Kata kunci/keywords: arti gadhèn, makna gadhèn, definisi gadhèn, tegese gadhèn, tegesipun gadhèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org