gagak lincak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

gagak lincak Aksara Jawa: ꦒꦒꦏ꧀ꦭꦶꦚ꧀ꦕꦏ꧀
Lingga: (gagak)

  1. pr ngolah-ngalih panggonan;









Kata kunci/keywords: arti gagak lincak, makna gagak lincak, definisi gagak lincak, tegese gagak lincak, tegesipun gagak lincak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org