Menyang kontèn

ganggu-gawe

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

ganggu-gawé Aksara Jawa: ꦒꦁ (gang)ꦒꦸ (gu) (ga)ꦮꦺ ()

ngoko
Krama ganggu-gawe
Ngoko ganggu-gawe
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

mialani, nyalahi.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti ganggu-gawe, makna ganggu-gawe, definisi ganggu-gawe, tegese ganggu-gawe, tegesipun ganggu-gawe

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.