ganti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ganti

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ganti
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. salin, liru, ijol;
  2. sulih, sêsulih;
  3. liyêr, alihan, upama ganti sêpur ana ing Gundhi;








Kata kunci/keywords: arti ganti, makna ganti, definisi ganti, tegese ganti, tegesipun ganti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.