Menyang kontèn

ganti

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

ganti

ngoko
Krama ganti
Ngoko ganti
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. salin, liru, ijol;
  2. sulih, sesulih;
  3. liyer, alihan, upama
    ganti sepur ana ing Gundhi;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti ganti, makna ganti, definisi ganti, tegese ganti, tegesipun ganti

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.