Menyang kontèn

garisan

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

garisan Aksara Jawa: (ga)ꦫꦶ (ri) (sa)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (garis)

  1. jidharan.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti garisan, makna garisan, definisi garisan, tegese garisan, tegesipun garisan

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.