garisan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

garisan Aksara Jawa: ꦒꦫꦶꦱꦤ꧀
Lingga: (garis)

  1. jidharan.









Kata kunci/keywords: arti garisan, makna garisan, definisi garisan, tegese garisan, tegesipun garisan Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org