giri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Basa Jawa[besut]

giri (aksara Jawa: ꦒꦶ (gi)ꦫꦶ (ri))

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko giri
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. dasanamaning gunung.
  2. dharatan dhuwur tinimbang tlatah sa'ubenge, amarga obahing kahanan tektonik jagad.

Dasanama[besut]

  • Gunung.
  • Meru.