gunung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

gunung Aksara jawa: ꦒꦸꦤꦸꦁ

  1. dharatan dhuwur tinimbang tlatah sa'ubenge, amarga obahing kahanan tektonik jagad.

Dasanama[besut]

  • Giri.
  • Meru