gunung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

gunung Aksara jawa: ꦒꦸꦤꦸꦁ

  1. dharatan dhuwur tinimbang tlatah sa'ubenge, amarga obahing kahanan tektonik jagad.

Dasanama[sunting]

  • Giri.
  • Meru
Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=gunung&oldid=103076"