gunung

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

gunung ꦒꦸ (gu)ꦤꦸ (nu) (ng)

  1. dharatan dhuwur tinimbang tlatah sa'ubenge, amarga obahing kahanan tektonik jagad.


Dasanama[besut]

  • Ardi
  • Arga
  • Giri
  • Hardi
  • Meru
  • Redi