goroh

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

goroh

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko goroh
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kandha sing ora nyata;
  2. ora katon cêtha ayang-ayangane tmr. pangilon;







Kata kunci/keywords: arti goroh, makna goroh, definisi goroh, tegese goroh, tegesipun goroh

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.