gowèk-gowèk

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

gowèk-gowèk Aksara Jawa: ꦒꦺꦴ (go)ꦮꦺ ()ꦏ꧀ (k)ꦒꦺꦴ (go)ꦮꦺ ()ꦏ꧀ (k)
Lingga: (gowèk)

  1. ks kumudu mutah.








Kata kunci/keywords: arti gowèk-gowèk, makna gowèk-gowèk, definisi gowèk-gowèk, tegese gowèk-gowèk, tegesipun gowèk-gowèk

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.