Menyang kontèn

grèse

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

grèsé Aksara Jawa: ꦒ꧀ꦫꦺ (grè)ꦱ꧀ꦱꦺ (s sé)
Lingga: (grès)

  1. anggoné netaki.








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti grèse, makna grèse, definisi grèse, tegese grèse, tegesipun grèse

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.