gula-batu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gula-batu Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu) (la) (ba)ꦠꦸ (tu)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko gula-batu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

gula têbu sing pêpringkilan atos.









Kata kunci/keywords: arti gula-batu, makna gula-batu, definisi gula-batu, tegese gula-batu, tegesipun gula-batu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.