gula-jawa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gula-jawa Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu) (la) (ja) (wa)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko gula-jawa
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

gula sing digawe kilanging lêgèn.









Kata kunci/keywords: arti gula-jawa, makna gula-jawa, definisi gula-jawa, tegese gula-jawa, tegesipun gula-jawa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org