gumampang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gumampang Aksara Jawa: ꦒꦸ (gu) (ma)ꦩ꧀ (m) (pa) (ng)
Lingga: (gampang)

  1. ora nganggo dijaga pakèwuhe;









Kata kunci/keywords: arti gumampang, makna gumampang, definisi gumampang, tegese gumampang, tegesipun gumampang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org