gun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

gun krama/ngoko

  1. surining tênunan sing dianggo misah salêran lawe;
  2. êngg ks dhêmênan.








Kata kunci/keywords: arti gun, makna gun, definisi gun, tegese gun, tegesipun gun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org