gun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

gun krama/ngoko

  1. surining tênunan sing dianggo misah salêran lawe;
  2. êngg ks dhêmênan.








Kata kunci/keywords: arti gun, makna gun, definisi gun, tegese gun, tegesipun gun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.