ikan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Tembung aran[besut]

ikan (krama-ngoko ikan)

  1. êngg iwak loh.

Basa Indonésia[besut]

Tembung aran[besut]

ikan

  1. iwak