Menyang kontèn

ikan

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

ikan Aksara Jawa: ꦲꦶ (i) (ka)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. êngg iwak loh.








Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.

basa Indonésia[besut]

Tembung aran [ id ]

ikan (plural: ikan-ikan; posesif ku, mu, nya; partikula: kah, lah)

  1. iwak
Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti ikan, makna ikan, definisi ikan, tegese ikan, tegesipun ikan