ikan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ikan Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi) (ka)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg iwak loh.









Kata kunci/keywords: arti ikan, makna ikan, definisi ikan, tegese ikan, tegesipun ikan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.