iwak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

iwak

  1. daging kéwan belèhan lsp.
  2. kéwan kang urip ing banyu, ambekané sarana angsang (lélé, wader lsp.); iwak loh