ilat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

ilat

  1. lidhah ki daging ing cangkêm kang dianggo ngrasakake, ndilat lsp