ilis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ilis Aksara Jawa: ꦲꦶꦭꦶꦱ꧀
Lingga:

  1. nganggo ilis êngg drijine nganggo diadhangake ing lambening takêran (tmr. nakêr bêras, jagung lsp
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti ilis, makna ilis, definisi ilis, tegese ilis, tegesipun ilisBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org