itil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

itil Aksara Jawa: ꦲꦶ (hi)ꦠꦶ (ti)ꦭ꧀ (l)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko itil
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

prana ki daging nyênil ing pawadonan.









Kata kunci/keywords: arti itil, makna itil, definisi itil, tegese itil, tegesipun itil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org