iya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

iya

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko iya
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kanggo wangsulan mratelakake yèn cocok, saguh, sanggêm lsp;
  2. mratelakake nayogyani, ora malangi, upama yèn kowe gêlêm, iya tandangana;
  3. uga, uga kaya mêngkono;
  4. mula pancèn;
  5. (iya ..., iya ...) ak padha bae karo;
  6. (iya yèn) mêngkono iku yèn;







Kata kunci/keywords: arti iya, makna iya, definisi iya, tegese iya, tegesipun iya

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.