jaba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

jaba

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko jaba
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ora katut kapetung;
  2. pc kêjaba;
  3. ing lahir;








Kata kunci/keywords: arti jaba, makna jaba, definisi jaba, tegese jaba, tegesipun jabaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org