jaba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

jaba

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko jaba
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ora katut kapetung;
  2. pc kêjaba;
  3. ing lahir;








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=jaba&oldid=51155"