jaba

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

jaba

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko jaba
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ora katut kapetung;
  2. pc kêjaba;
  3. ing lahir;








Kata kunci/keywords: arti jaba, makna jaba, definisi jaba, tegese jaba, tegesipun jabaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=jaba&oldid=103607"