jaga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jaga (Snk)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko jaga
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

jagi

krama
Krama jaga
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. rumêksa, tungguk;
  2. (jaga-ne): sêdiyan kanggo;







Kata kunci/keywords: arti jaga, makna jaga, definisi jaga, tegese jaga, tegesipun jaga

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.