jagad

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

jagad Aksara Jawa: ꦗꦒꦢ꧀

krama/ngoko

  1. (Snk) bumi saisine
Kacocogna karo jagat.








Kata kunci/keywords: arti jagad, makna jagad, definisi jagad, tegese jagad, tegesipun jagadBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org