jago

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jago

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko jago
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. mbotohi;
  2. ent apa-apa sing arêp diêdu:
  3. wong sing pêng-pêngan, pinunjul;
  4. wong sing diajokake ana ing pilihan (lurah, rad kawula lsp);








Kata kunci/keywords: arti jago, makna jago, definisi jago, tegese jago, tegesipun jago
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.