jago bêlehan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jago bêlehan
Lingga: (jago)

  1. pitik lanang;
  2. ent wong sing licik;








Kata kunci/keywords: arti jago bêlehan, makna jago bêlehan, definisi jago bêlehan, tegese jago bêlehan, tegesipun jago bêlehan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.