jago godhogan

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jago godhogan Aksara Jawa: (ja)ꦒꦺꦴ (go)ꦒꦺꦴ (go)ꦝꦺꦴ (dho) (ga)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (jago)

  1. ent wong jirihan, wong licik;








Kata kunci/keywords: arti jago godhogan, makna jago godhogan, definisi jago godhogan, tegese jago godhogan, tegesipun jago godhogan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.