jail mringkil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jail mringkil Aksara Jawa: (ja)ꦲꦶ (hi)ꦭ꧀ (l)ꦩ꧀ (m)ꦫꦶ (ri) (ng)ꦏꦶ (ki)ꦭ꧀ (l)
Lingga: (jail)

  1. pr wong sing ala atine;









Kata kunci/keywords: arti jail mringkil, makna jail mringkil, definisi jail mringkil, tegese jail mringkil, tegesipun jail mringkil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.