jak-jakan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

jak-jakan Aksara Jawa: (ja)ꦏ꧀ (k) (ja) (ka)ꦤ꧀ (n)

krama/ngoko

  1. wc ajak-ajakan (sêmayan)
Kacocogna karo jak, ajak.







Kata kunci/keywords: arti jak-jakan, makna jak-jakan, definisi jak-jakan, tegese jak-jakan, tegesipun jak-jakan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.