jalan-jalan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

jalan-jalan Aksara Jawa: (ja) (la)ꦤ꧀ (n) (ja) (la)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (jalan)

  1. mlaku-mlaku.









Kata kunci/keywords: arti jalan-jalan, makna jalan-jalan, definisi jalan-jalan, tegese jalan-jalan, tegesipun jalan-jalan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org